به گزارش مجله خبری، حاجی جعفری، معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در خصوص آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتای الکترونیک گفت: بر اساس اطلاعات موجود تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مجوز صنفی کاغذی و قدیمی به شناسه یکتای الکترونیک تبدیل شده است.
وی افزود: براوردها نشان میدهد که تا ۲ میلیون پروانه کسب و مجوز صنفی وجود دارد که هنوز دارندگان آن به درگاه ملی مجوزها مراجعه نکرده و برای مجوز خود شناسه یکتا نگرفته اند.
معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار خاطر نشان کرد: گروه دیگر مجوزهای قدیمی که لازم است با مراجعه به درگاه ملی مجوزها کار تبدیل مجوز به شناسه یکتا را انجام دهند، مجوزهایی است که دستگاهها صادر میکنند و طبق آمار تاکنون دارندگان ۱ میلیون و ۲۰۰ مجوز دستگاهی، شناسه یکتای خود را دریافت کرده اند.
جعفری افزود: برخی مراجعه صدور همکاری لازم را با مرکز بهبود محیط کسب و کار ندارند و از همین جهت تعداد دقیق مجوزهای دستگاهی که نیاز به دریافت شناسه دارند مشخص نیست.
وی گفت: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار از ابتدای خرداد امسال مجوزهای کاغذی که کد شناسه یکتا دریافت نکرده باشند فاقد اعتبار هستند.
بر اساس تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، درگاه ملی مجوزها تنها مرجع صدور شناسه یکتا است و در صورتی که صاحبان کسب و کارها تا دوسال پس از لازم الاجراء شدن این تبصره، شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب میشوند.
به عراق صادر و ۱۷۸ هزار تن کالا به ارزش ۲۵۷ میلیون دلار وارد کشور شد.
تبدیل ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
تبدیل ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتامعاون مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: تاکنون در مجموع بیش از ۴ میلیون مجوز صنفی و دستگاهی قدیمی به شناسه یکتا تبدیل شده است.